Nog maar 75 dagen tot kerst

Het jaar 2019 glijdt langzamerhand naar het einde. Over 75 dagen is het al kerst. De dagen worden de korter, de sfeer thuis en op het werk wordt opgevrolijkt met lichtjes en kaarsjes. We eten heerlijke stampotten en bij de koffie kunnen we alweer genieten van een warm stukje amandelstaaf. De laatste maanden van het jaar is een drukke periode voor de relatiegeschenkenbranche. In deze periode worden de voorbereidingen getroffen voor leuke, opvallende kerstpakketten. Echter zien we steeds meer een toename van ondernemingen die zelf een kerstpakket samenstellen of opfleuren. Met name de toevoeging van een luxe, gepersonaliseerde pen is bijzonder populair. Grote, meermalen te gebruiken, gepersonaliseerde (sport)tassen worden zelf gevuld met zorgvuldig geselecteerde artikelen. Bij de pennenwinkel en de promotassenwinkel ontdekt u een uitgebreid aanbod aan luxe pennen en tassen. Daarnaast vindt u rond deze tijd natuurlijk de leuke, grappige en bijzondere kerstgadgets. Zo hebben we diverse mogelijkheden voor leuke kerstpennen, sleutelhangers, kerstsokken en natuurlijk de welbekende kerstmutsen. Zie hieronder een greep uit onze actuele kerstcadeau’s. Alle kerstartikelen bedrukken we met uw eigen logo of tekst. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail of bel ons voor dé kerstartikelen voor 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *