Koningsdag wordt woningsdag

Koningsdag staat voor de deur. Alleen wordt het dit jaar iets anders dan anders. Geen festivals en vrijmarkten, geen uitbundige, feestvierende en in oranje geklede mensen op straat. Dit jaar wordt het namelijk stil op straat. Door het Coronavirus gaan we op een andere manier Koningsdag vieren. Koningsdag wordt woningsdag. Zo vieren we Koningsdag samen en toch apart. Thuis, in een gezellige sfeer met oranjekoeken of oranje tompoucen. Met buiten misschien wel meer Nederlandse vlaggen dan ooit. We heffen vanuit onze eigen woonkamer het glas op onze koning. En vieren samen virtueel deze dag! Het Concertgebouworkest zal het Wilhelmus spelen en vrijmarkten vinden digitaal plaats.

Wilt u Koningsdag niet ongemerkt voorbij laten gaan? We hebben een aantal producten uitgezocht om Koningsdag extra aantrekkelijk te maken. Voor diegenen die medewerkers, klanten of relaties op deze dag extra in het zonnetje willen zetten. Als dank voor de soms moeilijke bijdrage in deze bijzondere tijd. U kunt bij ons terecht voor oranje bekers, oranje sportflessen of coffee-to-go-bekers. Uiteraard hebben wij een brede selectie oranje pennen. En wat dacht u van mooie luxe koningsblauwe Parker pennen, geleverd in een fraai geschenkverpakking?Heeft u zelf een idee? Mail ons, we helpen u graag.

Wij wensen iedereen een hele fijne Koningsdag. Blijf gezond en denk aan uzelf en anderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *