18 november Dag van de Ondernemer

Voor alles bestaat tegenwoordig een aparte dag. Zo is er een secretaressedag, dag van de duurzaamheid en een dag van de bouw. Op initiatief van MKB Nederland is dit jaar voor het eerst 18 november uitgeroepen tot dag van de ondernemer. Met deze dag worden alle ondernemers bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. In Nederland zijn maar liefst 1,5 miljoen ondernemers en iedere dag starten mensen met lef een nieuwe onderneming.

Wij zijn trots dat wij vele ondernemingen mogen ondersteunen met promotionele artikelen. Artikelen die ervoor zorgen dat ondernemers succesvol reclame maken, hun klantenbestand, klantenbinding en naamsbekendheid vergroten. Nieuwe en duurzame relaties aangaan.

Wij zijn trots dat wij startende ondernemers met kleinere aantallen kunnen voorzien van hun eerste promotionele actie. Trots dat wij vele bedrijven mogen voorzien in relatiegeschenken van A tot Z.

Met recht is 18 november uitgeroepen tot dag van de ondernemer. Want een ondernemer zit vol ideeën, is een ambassadeur en actief in allerlei sectoren.

Wij hebben allemaal een passie voor ondernemerschap. Onze passie ligt in de sector dienstverlening/relatiegeschenken. Wij helpen u bij het maken van een keuze voor een geslaagde promotiecampagne of relatiegeschenk, voor elk budget, in elke gewenste hoeveelheid en voor elke doelgroep. Ondernemers, werkzaam in andere sectoren, helpen ons om succesvol, dienstverlenend voor u te zijn.

18 november, één dag om hier even, extra, bij stil te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *