Alles onder één dak…

Pennen, pennen en nog eens pennen. Zoveel soorten, vormen en kleuren. Op onze site vindt u echter niet alleen maar pennen. Wij bedrukken potloden, markers, touchscreen pennen, grappige pennen, bijzondere pennen, vulpennen en nog zoveel meer….

Pennen voor scholen, voor instellingen en voor bedrijven. We zoeken naar nieuwe modellen, nieuwe designs tegen de laagste prijs. Voor onze zoektocht gaan we daarom over ’s lands grenzen. De kwaliteit, de uitstraling en de prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons voorop. Onze pennen komen uit Zwitserland, Spanje, Duitsland, Polen, Frankrijk en…uiteraard uit ons eigen land. Getest, beoordeeld en goed bevonden.

Pennen zoeken, vinden en plaatsen is een passie. Een pen is een gebruiksvoorwerp die we dagelijks gebruiken en dient prettig in de hand te liggen, vloeiend te schrijven en een leuke uitstraling te hebben. Daar gaan we voor.

Pennen bedrukken is een kunst. Met een opdruk in één of meer drukkleuren, full colour of met gravure creëert u uw eigen unieke pen. En daar helpen wij u graag bij met een geheel vernieuwde site. Zoeken op kleur, zoeken op prijs, zoeken op merk….we zijn (en blijven) constant in ontwikkeling….

Wij bieden een verrassend, veelzijdig en wisselend aanbod tegen de laagste prijzen.

Welkom bij de nieuwe Pennenwinkel, 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *