Bic M10 terug in de collectie van Bic!

Goed nieuws voor de fans van de vertrouwde Bic M10 balpennen. Vanaf 2017 terug in de collectie. De Bic M10 balpen is de meest verkochte balpen en tevens ook de meest bekende en meest populaire. Verkrijgbaar bij de Pennenwinkel in maar liefst 7 kleuren. Uiteraard bedrukken we deze pennen voor uw organisatie met een logo of tekst. U heeft een drukformaat van 42 x 8 mm tot uw beschikking met een maximum aantal van 2 drukkleuren. Tevens kunnen de pennen al geleverd worden in slechts 6 werkdagen.

Zoals u van ons gewend bent, voor de allerlaagste prijs. Een minimale bestelling van 500 stuks en wanneer u er meer bestelt wordt de prijs steeds lager. Een goedkopere staffel begint bij 1000, dan 2500 en daarna 5000 stuks. Grotere aantallen op aanvraag tegen zeer scherpe prijzen. Prijsrange van de Bic M10 pennen: € 0,40-€ 0,60.

Gratis verzending, gratis instelkosten en gratis drukproef. Hier een link naar de Bic M10 pennen, https://www.depennenwinkel.nl/bic-m10-balpen-bic-pennen-merk-pennen

Alle Bic pennen staan garant voor urenlang schrijfplezier. Met een opdruk op uw Bic M10 balpen wordt schrijven een feest. Kies een van onderstaande fantastische kleuren en vraag de scherpste offerte.

blog-8

bic-m10

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *