Geef kleur aan het leven!

Kleuren zijn heel belangrijk in ons leven. Het beïnvloedt onze stemmingen en het staat symbool voor zaken zoals kracht, licht, lente, veiligheid en vrede.

De kleur van een beeldmerk kies je niet zomaar. Je kiest op smaak, op gevoel en op uitstraling. Doorgaans maken we voor een beeldmerk gebruik van opvallende kleuren. We gebruiken in reclame, op briefpapier, in de mail, op onze website steeds dezelfde kleuren. Want herhaling zorgt voor herkenning. Kleurherkenning vormt, naast logo-herkenning, een belangrijke rol. Voor een reclame pen geldt hetzelfde. De kleur van de pen roept bij de ontvanger een gevoel op. Het geeft de ontvanger bijvoorbeeld informatie over de uitstraling van een bedrijf. Wat wil de gever de ontvanger vertellen….

Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling. Daarom een ideetje van onze kant. Onderstaande pen is beschikbaar in 26 kleuren. Voorzien van gravure van tekst of logo. Kies op gevoel de kleur of kleuren die passen bij uw bedrijfsuitstraling. We zijn benieuwd naar de kleur/kleuren die u kiest!

Kosmos balpen inclusief gravure, vanaf 50 stuks: vanaf € 0,98 per stuk. Nog niet alle kleuren vindt u op onze website. En vindt u meerdere kleuren passen bij uw onderneming? U kunt gerust meerdere kleuren in één bestelling combineren. Hieronder alvast de allernieuwste kleuren.

kosmos-balpen-3

kosmos-balpen-2

kosmos-balpen-1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *