Over ons

Met een jarenlange ervaring in de promotionele branche hebben wij in 2010 een sprong in het diepe gemaakt en zijn gestart met onze eigen onderneming in het populairste relatiegeschenk, bedrukte pennen. Op 13 oktober 2010 ging onze eerste webwinkel DePennenwinkel.nl online. Een site, grotendeels zelf ontworpen qua kleur, layout en uitvoering. Doelstelling was een overzichtelijke, klantvriendelijke en eenvoudige site. Alles onder één dak, eenvoudig samples aanvragen, contact opnemen en bestellen. Belangrijke speerpunten hierbij waren voordelige prijzen, mogelijkheid tot bestellen van kleine aantallen, het bieden van een snelle levering in 4 werkdagen en het geven van een goed advies.

In 2012 volgde onze eerste uitbreiding met de site DePromotassenwinkel.nl. Voortbordurend op hetzelfde concept als de Pennenwinkel, met nu als specialisatie bedrukte tassen, in allerlei materialen, kleuren en uitvoeringen.

In 2014  volgde onze site DeMokkenwinkel.nl. U raadt het al, een specialistische site voor mokken, glaswerk en serviesgoed.

U bestelde echter niet alleen pennen, mokken en pennen, maar ook diverse andere relatiegeschenken. Om aan die vraag tegemoet te komen ging in 2015 de site Primarelatiegeschenken.nl van start.

Afgelopen juni is DePennenwinkel in een compleet nieuw jasje gestoken. Moderner, sneller, overzichtelijker en met diverse filters om het zoeken te vergemakkelijken. Gebleven is onze huisstijlkleur, ons logo en ons gevarieerd aanbod. En uiteraard onze service, ons advies en aandacht voor u.

Met ons team zorgen wij voor een perfecte afhandeling van alle sample- en offerteaanvragen en bestellingen. U heeft contact met één en dezelfde medewerker die u begeleidt vanaf de bestelling tot aan de levering.